Follow us on Twitter and Facebook

/// Tjenester

Renholdstjenester

Tjenster:
Se alle
Referanser: Se prosjekt Ta kontakt: Be om tilbud

Renholdstjenester

Renholdstjenester Visit link

Daglig renhold
Vi tilbyr daglig renhold til private og offentlige virksomheter. Renholdsplanen for hver kunde blir skreddersydd tilpasset den enkeltes kundes behov, krav og ønsker. Med Daglig renhold menes bland annet; papirkurver tømmes, rengjøring av kjøkkenbenk og spisebord, støvsuging av teppebelagte gulv. vask gulv slik at synlige flekker fjernes. Sanitære rom rengjøres, flekkfjerning av speil og vinduer, toalett og toalettgulv vaskes grundig. 

Periodisk renhold
Clean 4 U tilbyr periodisk renhold som kan utføres utenom det regelmessige
renholdet på alle type bygg masser som f.eks. kontorbygg, industribygg, sykehus, kjøpesenter, skoler, barnehager. Våre ansatte som utfører slike oppdrag har spesialkompetanse innenfor viktige aspekter ved kvalitet på renholdet.

Nedvask
Med nedvask menes komplett og nøyaktig vask av vegger, tak, gulv arealer, vinduer samt alle faste innredninger i kjøkken og sanitærrom. En ned vask taes gjerne ved salg av hus eller før innflytting. Vi utfører også nedvask etter skader som brann-, røyk- eller vannskader. Våre ansatte har lang erfaring fra denne type oppdrag og kan sikre at enhver nedvask blir utført etter beste standard.

Flyttevask
Vi bidrar med profesjonell hjelp til private og bedrifter ved flytting. Behovet for å utføre en god vask i gamle eller nye lokaler øker i stadig grad da det ved overtagelse av ny innboer ønskes at lokaler skal stå ferdige rent og pent før de taes i bruk. Våre priser er konkurransedyktig og du vil bli godt fornøyd med resultatet.

Hovedrengjøring 
En hovedrengjøring inneholder en fullstendig rengjøring av hele leiligheten eller næringslokalet. Oppdraget innebærer en grundig rengjøring av: vegger, vinduer, himlinger, lister, lysarmaturer, dørkarmer og vask av annen innredning  etter ønske. Vi anbefaler en hovedrengjøring en til to ganger per år og gjerne oftere der folk oppholder seg mye i samme lokale over tid da dette vil bidra til et positivt inneklima.

Hjemrenhold
Vi ønsker å avlaste våre kunder i en travel hverdag gjennom å overta ansvaret ovenfor renhold i deres hjem. Vi utfører alle de nødvendige ting som trenges som vask av gulv, vinduspuss, oppvask, vask av toalett, skifting av sengetøy og vask av klær. Denne tjeneste gir deg muligheten til å prioritere mer tid sammen med familie og venner og til å fokusere mer på dine hobby eller utvikling av karriere.

Hyttevask 
Vi kan sørge for at du kan slappe helt av rett fra først dag nor du ankommer hytten eller fritidsboligen din i ferien. La oss ta oss av den nødvendige renholder slik at din eiendom blir skinnende rein til din ankomst.

Caravans 
Vi kan ta oss av vaske og rengjøring av din bobil eller husvogn, vi bruker kun spesielle metoder som er anbefalt for slik vask slik at du kan være trygg på at vi tar godt vare på alle materialer både in og utvending i en slik vask. Nå kan du dra på ferie uten å tenke på all smuss som samlet seg under den tid du ikke tatt i bruk din caravan.

Oppskuring/Polishbehandling 
Vi bruker de beste metoder, kjemikalier og maskiner som finnes for å skure, bone og overflatebehandle steingulv eller for å toppbehandle linoleum og vinyl og oljebehandlet tregulv. Dette øker gulvets levetid og gir en penere overflate noe som sparer deg penger grunnet behovet for en mulig komplett utskifting grunnet slitasje dersom dett ikke blir gjort.

Tepperens 
Det er ikke så lett å legge merke til hvor my skit og smuss som samles på tepper over tid. En grundig rens vil raskt vise en stor forskjell på både lukt og farge. Vedlikeholdet og regelmessig rens av tepper er en essensiell del av det å holde rensligheten i lokaler på et høyt nivå og for å øke levetiden på tekstilene. Rene tepper gir bedre hygiene og inneklima.

Matteutleie
En strategisk plassering av våre standardmatter er med på å minske renholds behovet og sørger for at gulvbelegget blir mindre utsett for slitasje. Nødvendig informasjon med tanke på størrelser, antall og skiftfrekvenser blir gitt til våre kunder slik at et riktig valg for deres behov kan taes sammen med oss.

Levering av papir & såpe
Vi tilbyr leveranse av hygieneartikler hvor vi kan levere de fleste merker og artikler. Våre innkjøp kommer våre faste kunder til gode slik at priser på dispensere til såpe, håndtørk, toalettpapir og dispensere til desinfeksjon samt papir og såpe blir levert til markedets beste priser.
/// Siste Clean 4 u  TweetsVisit link

Følg med oss på hva vi driver med, få nye tilbud og se våre siste nyheter. Clean 4 U tar altid sikte på å ha god kontakt med sine kunder og partnere.

Copyright 2013  - Clean4u.no. Design by PaterEx.com