Follow us on Twitter and Facebook

/// Tjenester

eiendomsservice

Tjenster:
Se alle
Referanser: Se prosjekt Ta kontakt: Be om tilbud

eiendomsservice

Korridor-og trappevask
Vi tilbyr renhold av trapper og inngangsparti på kontorer, borettslag o.l. Vi utfører arbeidet på fast avtalt dag i henhold til avtale. Renslighet i oppganger og korridorer er viktig for trivselen i et borettslag og kontorbygg. Du kan stole på at arbeider blir godt utført av oss.

Vinduspuss
Vi sikrer at vinduer og karmer blir rene både sommer og vinter. Vi har en nøyaktig tilnærming til vinduspuss da alle typer vinduer trenger individuell rengjøring. Vinduer rengjøres med forvasker og nal innvendig og utvendig og etterspyles.

Avfallshåndtering og bort kjøring av avfall
Vi håndterer alle typer avfall for våre kunder, alt fra hageavfall, rask, søppel, hvitevarer, elektriske artikler, avfall fra oppussing, loft, garasje eller kjeller osv. Trenger du hjelp til å kjøre bort avfall kan du kontakte oss for en avtale.

Skiftning av lyspærer 
Vi tilbyr vaktmestertjenester til borettslag, sameier og kontorbygg. Arbeidet inkluderer vedlikeholdsoppgaver som skifting av lyspærer og sikringer i fellesanlegg og ettersyn av øvrige belysningsanlegg.

Rengjøring og inn- og utkjøring av søppeldunker
Vi tilbyr miljøvennlig rengjøring av søppeldunker for private kunder, nor søppeldunken begynner å lukte skyldes dette fordi bakteriene i avfall vokser og lager disse ubehagelige lukter i en naturlig prosess. Vi vasker og tørker søppeldunker på en effektiv måte.

Gressklipping / hagerydding  snømåking 
Det vil alltid finnes et behov for å få rask assistanse til måking av snø, strøing av sand og salting vinterstid. Vi kommer til deg nor det trenges som mest! Under sommer tid stiller vi opp etter behov for klipping av gress, stell av grøntanlegg og hagerydding.

Kosting og spyling av uteområder
Vi driver også jevnlig vedlikehold og rengjøring av uteareal som ugressbekjempelse langs grøfter/kanter, kosting og oppsamling av løv, kvister og annet grønt, spyling av garasje oppkjørsel, gangveier, terrasse gulv m.m./// Siste Clean 4 u  TweetsVisit link

Følg med oss på hva vi driver med, få nye tilbud og se våre siste nyheter. Clean 4 U tar altid sikte på å ha god kontakt med sine kunder og partnere.

Copyright 2013  - Clean4u.no. Design by PaterEx.com