Bedriftskantiner
1. Vi studerer vilkårene go kravene i kantinen nøye.
Mens prisen er viktigst for de som spiser dglig, så
er ofte prisene på matinnkjøp noe som er begrenset
til å være overkommelig for de potensielle kundene
for kantinedrift. Dette kan gjøre kantinen ulønnsom.
Et annet vanlig problem er de nødvendige driftstimer
som må taes hennsyn til.
2. Vi forbereder en deilig, ikke-gjentagende
30-dagers meny. I motsetning til vanlige
restauranter forventer folk å spise i kantinen på en
daglig basis. På grunn av dette, må man ha et
bredere utvalg av matvarer, slik at folk ikke blir
lei av utvalget. Vi kontrollerer fortløpende at
kvaliteten på menyen gir en stor verdi i forhold til
prisen.
3. Vi setter opp et regnskap og et internt kontroll
system fra starten. Dette systemet skal ha to
hovedmål. Den første vil være å avskrekke internt
tyveri og den andre er å overvåke ytelsen i flere
aspekter, som lønnsomheten i kantinedriften og
generell kostnadskontroll. Det er lettere å gjøre
dette i begynnelsen slik at det ville være mindre
svinn og tap av ressurser for oss og våre kunder.
4. Vi serverer ikke matrestene. Dette kan være
lønnsomt på kort sikt, men det er umulig å unngå
langvarig skade det vil føre til at driftens
omdømme. Folk har høye standarder, og hvis maten er
av dårlig kvalitet, vil de bare kjøpe et annet sted
eller kreve at driftenn ikke fornyes. Ledelsen hos
oss gjennomfører jevnlig kvalitetskontroll,
inspeksjoner og revisjoner for å sikre at våre
standarder blir oppfylt.
6. Vi gir deres ansatte en utmerket kundeservice. Vi
begynner med å ansette gode og høflige menensker og
deretter trener dem på korrekt kundeservice. Selv om
hovedproduktet er mat, er det ingen tvil om at
hvordan mennesker samhandler med kunder er av
avgjørende betydning.
Følg med oss på hva vi driver med, få nye tilbud og se
våre siste nyheter. Clean 4 U tar altid sikte på å ha god
kontakt med sine kunder og partnere.