Follow us on Twitter and Facebook

/// Tjenester

Bedriftskantiner

Tjenster:
Se alle
Referanser: Se prosjekt Ta kontakt: Be om tilbud

Bedriftskantiner

Renholdstjenester Visit link

Bedriftskantiner 

1. Vi studerer vilkårene go kravene i kantinen nøye. Mens prisen er viktigst for de som spiser dglig, så er ofte prisene på matinnkjøp noe som er begrenset til å være overkommelig for de potensielle kundene for kantinedrift. Dette kan gjøre kantinen ulønnsom. Et annet vanlig problem er de nødvendige driftstimer som må taes hennsyn til.
 
2. Vi forbereder en deilig, ikke-gjentagende 30-dagers meny. I motsetning til vanlige restauranter forventer folk å spise i kantinen på en daglig basis. På grunn av dette, må man ha et bredere utvalg av matvarer, slik at folk ikke blir lei av utvalget. Vi kontrollerer fortløpende at kvaliteten på menyen gir en stor verdi i forhold til prisen.
 
3. Vi setter opp et regnskap og et internt kontroll system fra starten. Dette systemet skal ha to hovedmål. Den første vil være å avskrekke internt tyveri og den andre er å overvåke ytelsen i flere aspekter, som lønnsomheten i kantinedriften og generell kostnadskontroll. Det er lettere å gjøre dette i begynnelsen slik at det ville være mindre svinn og tap av ressurser for oss og våre kunder.
 
4. Vi serverer ikke matrestene. Dette kan være lønnsomt på kort sikt, men det er umulig å unngå langvarig skade det vil føre til at driftens omdømme. Folk har høye standarder, og hvis maten er av dårlig kvalitet, vil de bare kjøpe et annet sted eller kreve at driftenn ikke fornyes. Ledelsen hos oss gjennomfører jevnlig kvalitetskontroll, inspeksjoner og revisjoner for å sikre at våre standarder blir oppfylt.
 
6. Vi gir deres ansatte en utmerket kundeservice. Vi begynner med å ansette gode og høflige menensker og deretter trener dem på korrekt kundeservice. Selv om hovedproduktet er mat, er det ingen tvil om at hvordan mennesker samhandler med kunder er av avgjørende betydning.
 /// Siste Clean 4 u  TweetsVisit link

Følg med oss på hva vi driver med, få nye tilbud og se våre siste nyheter. Clean 4 U tar altid sikte på å ha god kontakt med sine kunder og partnere.

Copyright 2013  - Clean4u.no. Design by PaterEx.com